Βουβαλίσιος Καβουρμάς με Αυγά

Συνταγή με κρέας

Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο με γεύση που θα σας ταξιδέψει!

ΥΛΙΚΑ

1. Μία συσκευασία βουβαλίσος καβουρμάς του “Μπόρα”

2. Αυγά (έως 4)

3. Μια σάλτσα ντομάτα/μελιτζάνα από “Απλά Ελληνικά”

4. Ξερό κρεμύδι

5. Φρέσκα μανιτάρια

6. Μια πιπεριά chilli

7. Κλοναράκι δενδρολίβανο

ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Τσιγαρίζουμε το κρεμύδι με την πιπεριά μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σκεπάζουμε το σκεύος να βγάλουν την υγρασία τους και να μαλακώσουν. Σε 5-6′ προσθέτουμε την σάλτσα μας και ξανά σκεπάζουμε για ακόμα 5-6′. Ξεσκεπάζουμε προσθέτουμε τον καβουρμά και μαδάμε λίγο φρέσκο δενδρολίβανο ανακατώνουμε τα υλικά να δέσουν μεταξύ τους και σε λίγο σπάμε τα αυγά στο μίγμα. Με την ξύλινη κουτάλα ανακατώνουμε μέχρι τα αυγά να ψηθούν στο επιθυμητό σημείο. Σερβίρουμε με παξιμάδια αφράτα.

Μια συνταγή του Γιώργου Εμμανουηλίδη και της Alteroad